пресс центр / У ВКДКА проходять ревізійні перевірки

11 лютого 2016 року Вища ревізійна комісія розпочала перевірку Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. Ревізійна комісія, отримавши необхідні матеріали, проводить їх вивчення. Наступний етап перевірки ВКДКА заплановано на 3 березня 2016 року.

Як повідомили у ВКДКА, перший день перевірки пройшов в активному робочому режимі. З метою сприяння реалізації обов’язку ВРКА з належного дослідження всіх документів та матеріалів, що стосуються фінансово-господарської діяльності ВКДКА, Вища кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури забезпечила можливість членам ВРКА безпосередньо ознайомитися з необхідними оригіналами документів у приміщені Секретаріату ВКДКА.

У ВКДКА відзначають, що співробітники Комісії всіляко допомогають членам ВРКА у проведенні перевірки.
Нагадаємо, що відповідно до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» Вища ревізійна комісія адвокатури створена та діє з метою здійснення контролю за фінансово-господарською діяльністю Національної асоціації адвокатів України, її органів, рад адвокатів регіонів, Ради адвокатів України,
кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури, Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, діяльністю ревізійних комісій адвокатів регіонів.

Джерело: http://zib.com.ua/