пресс центр / ДП «Артемсіль» приєднається до системи ProZorro

Державне солевидобувне підприємство «Артемсіль» планує перевести процедуру закупівель в електронний формат через систему ProZorro.
Про це повідомила прес-служба Мінагрополітики на своєму офіційному сайті.
Найближчим часом фахівці підприємства пройдуть навчання з практичного використання торгових майданчиків електронної системи.
«Не дивлячись на те, що на ДП "Артемсіль" не поширюється дія Законів України "Про здійснення державних закупівель" та "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності", керівництвом підприємства прийнято рішення провести проведення закупівель максимально наближено до вимог закону», — уточнюється у повідомленні.
Відзначимо, що на підприємстві вже створено комітет з проведення торгів, введено відповідні розпорядчі документи, які регламентують прозорість і відкритий порядок організації і проведення процедур закупівель.
Крім того, інформація про проведення торгів і їх результатах є доступною для юридичних і фізичних осіб, і відкрито розміщується на офіційному веб-сайті підприємства.